Baarlo-Maasbree
Gezondheid
woensdag19sep2018

Kookcursus eetbare kruiden

In het programma voor volgende jaar staat op zondag 28 april een eetbare kruidenwandeling op het programma. We krijgen tijdens deze wandeling uitleg en tips van Marijke Stokking.
Als kind was Marijke al te vinden in de keuken om allerlei recepten uit te proberen. Haar passie voor voeding en planten is altijd gebleven. Tijdens de vele wandelingen in de natuur verzamelde ze altijd al kruiden en planten voor haar avondmaal.
Na haar studie tot meester herborist heeft deze passie zich voortgezet en deelt ze deze door met groepen de natuur in te gaan om wilde planten en kruiden te plukken en daar maaltijden mee te bereiden. Het gebruik van kruiden is een belangrijk deel van haar leven.
Marijke: Ik gebruik kruiden voor mijn uiterlijke en innerlijke verzorging. Dat wil ik graag delen met jou zodat jij ook weer een stukje dichter bij de natuur kunt komen voor een beter en gezonder leven.
Wilt u ook leren om gerechten te maken met wilde kruiden?
Dat kan want Marijke geeft in 2019 een kookcursus met wilde kruiden.
De kooklessen zijn op 11 en 25 maart, 29 april en 8 en 15 april. Wilt u informatie kijk dan eens op: www.marijkestokking.nl