Fotowedstrijd

Fotowedstrijd 't Greunste Plaetje

Het bestuur stelt elk jaar een prijs beschikbaar onder de leden van IVN Baarlo-Maasbree voor de mooiste foto van het jaar. Er is een verrassing voor de winnaar en hij of zij mag de wisseltrofee een jaar lang een prominente plek in huis geven. De foto moet gemaakt zijn tijdens één van onze excursies of tijdens een andere activiteit die IVN Baarlo-Maasbree organiseert. Ieder jaar zal tijdens de Algemene Ledenvergadering de prijswinnaar bekend gemaakt worden. Heeft u een foto gemaakt waarvan u denkt dat deze een kans maakt om de prijs te winnen, stuur deze op.

Let wel: U kunt maximaal 10 foto's opsturen per jaar!!

De foto's kunnen gestuurd worden naar:
IVN-baarlo-maasbree@hotmail.com onder vermelding van: Fotowedstrijd en de betreffende activiteit. 

Voor de duidelijkheid:
Iedere inzender geeft IVN Baarlo-Maasbree tevens het recht om ingezonden foto's op haar eigen website en in haar eigen publicaties en persberichten te gebruiken. Natuurlijk zal IVN Baarlo-Maasbree de foto's niet aan andere instellingen dan het IVN ter beschikking stellen.

De prijsvraag voor 2019 is gewonnen door mevrouw Anne-Mieke van Deynen. In 2020 is de Algemene Ledenvergadering vanwege het coronavirus niet doorgegaan, maar desondanks heeft Anne-Mieke de wisseltrofee in ontvangst genomen. Haar inzending, een foto van een bloemenweide, genomen tijdens de excursie naar de NABU Naturschutzhof bij de Wittsee werd door de deskundige jurering van Margo en Fred als mooiste foto van 2019 uitgekozen. Van harte gefeliciteerd!
Alle deelnemers die niet in de prijzen zijn gevallen: heel hartelijk dank voor het meedoen en stuur ook in 2020 weer mooie foto's op die gemaakt zijn tijdens onze activiteiten.