Fotowedstrijd

Fotowedstrijd 't Greunste Plaetje

Het bestuur stelt elk jaar een prijs beschikbaar onder de leden van IVN Baarlo-Maasbree voor de mooiste foto van het jaar. Er is een verrassing voor de winnaar en hij of zij mag de wisseltrofee een jaar lang een prominente plek in huis geven. De foto moet gemaakt zijn tijdens één van onze excursies of tijdens een andere activiteit die IVN Baarlo-Maasbree organiseert. Ieder jaar zal tijdens de Algemene Ledenvergadering de prijswinnaar bekend gemaakt worden. Heeft u een foto gemaakt waarvan u denkt dat deze een kans maakt om de prijs te winnen, stuur deze op.

Let wel: U kunt maximaal 10 foto's opsturen per jaar!!

De foto's kunnen gestuurd worden naar:
IVN-baarlo-maasbree@hotmail.com onder vermelding van: Fotowedstrijd en de betreffende activiteit. De webmaster zal ervoor zorgen dat uw opnames op de website zullen worden geplaatst onder het kopje: FOTOWEDSTRIJD.

Voor de duidelijkheid:
Iedere inzender geeft IVN Baarlo-Maasbree tevens het recht om ingezonden foto's op haar eigen website en in haar eigen publicaties en persberichten te gebruiken. Natuurlijk zal IVN Baarlo-Maasbree de foto's niet aan andere instellingen dan het IVN ter beschikking stellen.

De winnaar van de fotowedstrijd " Ut Greunste Plaetje" is bekend! Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 9 maart 2016 heeft mevrouw Els van Knippenberg de wisseltrofee in ontvangst genomen. Haar inzending, een foto van de vijvers op de St. Jansberg, genomen tijdens de dagtocht werd door de deskundige jurering van Frédérique de Bruijn als mooiste foto van 2015 uitgekozen.

Van harte gefeliciteerd!

Alle deelnemers die niet in de prijzen zijn gevallen: heel hartelijk dank voor het meedoen en stuur ook in 2016 weer mooie foto's op die gemaakt zijn tijdens onze activiteiten.