Over het Bomenfestival

In 2021 organiseren IVN en partnerorganisaties van september tot en met november het Bomenfestival Limburg. Met dit festival ontdek je wat je zelf kunt doen om een bijdrage te leveren aan de biodiversiteit in jouw omgeving. Door verhalen over bomen en uiteenlopende activiteiten beleef je hoe leuk, interessant, bijzonder én belangrijk de natuur is. Jij doet toch ook mee?

Estafettes door heel Limburg

In elk van de vijf Limburgse IVN-regio’s vindt van september tot en met november 2021 een regionale estafette van bomenactiviteiten plaats, georganiseerd door de diverse IVN-afdelingen en partnerorganisaties. De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud! Van speurtochten naar het geheime leven van bomen tot workshops nestkastjes maken. En van verdiepende excursies in het bos én in de stad tot een Wood Wide Web wandeling.

Kijk snel op de programma-pagina's om je plekje te reserveren!

Corona

Tijdens het Bomenfestival wordt er uiteraard rekening gehouden met de dan geldende corona-maatregelen. Bij iedere activiteit worden de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Let op: voor een aantal activiteiten kan deelnemen alleen door je vooraf aan te melden. Bekijk het programma en geef je op door een mail te sturen naar de contactpersoon van de activiteit.

Doe mee en meld je aan voor één of meerdere activiteiten!

logo bomenfestival