Stem op ons bij Rabo ClubSupport Landschap

Stem op ons bij Rabo ClubSupport

Valkenswaard-Waalre 4 september 2022

Van 5 tot 27 september kan er weer gestemd worden voor de RABO ClubSupport actie. Iedereen die bankiert bij de Rabobank én lid is van die bank, kan stemmen.
Dankzij ClubSupport komt elk jaar een donatie van enkele honderden euro’s binnen bij ons IVN. In 2022 is de donatie bestemd voor het vernieuwen van de materialen van de natuurtentoonstelling voor basisscholen.

IVN Valkenswaard-Waalre is actief in de gemeenten Valkenswaard en Waalre, en ook in de plaats Riethoven. Omdat een vereniging maar één keer in de lijst vermeld kan worden, zijn wij te vinden bij de Valkenswaardse verenigingen.
Verenigingspagina op de Rabosite

Als je stemgerechtigd bent, mag je meer stemmen uitbrengen, maar niet allemaal op dezelfde vereniging. Mogelijk is het een idee om je groene hart extra te laten spreken, en een van je stemmen op IVN Bergeijk-Eersel uit te brengen.
Let wel, dat stemmen mogelijk is voor alle geregistreerden van de bankrekening. We hopen dat je binnen je familie- en kenniskring reclame maakt voor onze vereniging. Bij voorbaat dank voor je stem!

Emile Weijters, penningmeester

project wat schimmelt daar collage

Materialen van het natuurproject ‘Wat schimmelt daar?’

Ontdek meer over

Deel deze pagina