Doe een Groen Traineeship!

Maas en Niers 6 februari 2021

Groen Traineeship voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar

De afgelopen twee jaar hebben honderden trainees tussen de 16 en 27 jaar zich ingezet voor natuur en duurzaamheid in Nederland. Ze hebben bijvoorbeeld zeldzame diersoorten geholpen, een overtuigende campagne bedacht om plasticgebruik te verminderen, een Tiny Forest aangeplant en beheerd, of ze zijn met andere jongeren onderdeel geweest van een klimaat campagne.

jongerenTijdens een Groen Traineeship zet jij je in voor natuur en duurzaamheid in Nederland. Binnen vijf maanden krijg je de kans om kennis en ervaring op te doen bij een landelijke groene organisatie door het uitvoeren van een supervet project. Je volgt relevante trainingen en workshops, krijgt professionele begeleiding, zet een netwerk op binnen de groene sector en je ontvangt bij afronding een deelnamecertificaat en referentiebrief. 

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? En wil jij vanaf februari vijf maanden ongeveer één dag per week deel uitmaken van een team met leeftijdsgenoten en werken aan een tof project? Meld je dan aan voor een Groen Traineeship. We hebben 9 mooie projecten die variëren in locatie, soort werk en dag van de week. Ga bijvoorbeeld  samen natuurwerk op de kaart zetten bij jongeren, red de paling, ga samen met bewoners en kinderen Tiny Forests aanplanten of zet een festivaltour op voor de kickstart ‘het Jaar van de Veranderaar’.

Is dit iets voor jou of iemand in je omgeving?

Check dan snel onze website: www.groentraineeship.nl en meld je aan voor een passende Groen Traineeship. Ken je iemand voor wie het Groen Traineeship als geroepen komt? Vertel het hen, zodat zij deze kans niet missen.  Voor meer informatie over het Groen Traineeship en de projecten kan je terecht op onze website of blijf op de hoogte via onze social media kanalen InstagramFacebook en Linkedin

Let op: meld je aan voor 19 februari 2021.
 

Groen Traineeship

Het Groen Traineeship-programma is een samenwerking tussen de groene organisaties Staatsbosbeheer, IVN Natuureducatie, LandschappenNL, Natuurmonumenten, VBNE,  Milieudefensie en SoortenNL. Het traineeship maakt onderdeel uit van de maatschappelijke diensttijd dat vanuit de overheid gestimuleerd wordt.

Bron : IVN Landelijk  Myrte Versteeg, Junior Projectleider

 

 

 

Deel deze pagina