Fotografie

Geen ervaring wel wat basiskennis

De werkgroep Fotografie opgericht in 2023, bestaat nu uit ongeveer 10 leden. Om bij deze werkgroep aan te sluiten hoef je geen specifieke ervaring te hebben, uiteraard wel in het bezit zijn van een camera. En inzicht hebben over de basiskennis (belichtingsdriehoek) van fotografie. Bij Fotografie hebben deze leden interesse in diverse takken van fotografie, variërend van macro, landschap, vlinders, nachtvlinders, paddenstoelen tot aan avondfotografie. We gaan in verschillende regiogebieden op pad. Genoemd is Zevenmorgensiep, Oeffelter Raam, ‘t Zelder, Niersdal, Plasmolen, Vlinderweide, de Bruuk Orchideeën of het Quin in Afferden.

Van elkaar leren

Verder willen de leden ook (van elkaar) leren in fototechniek, zoals lange sluitertijden. Of er wordt iemand uitgenodigd voor een presentatie/workshop. Binnen IVN worden de foto’s van Fotografie gebruikt voor publicatie of vermelding in onze bibliotheek, op onze website, in de MaNie en/of nieuwsbrief. Telkens wordt ingespeeld op het thema van de komende MaNie. Verder leven er allerlei ideeën binnen de werkgroep Fotografie om afwisselend op pad te gaan, ervaringen uit te wisselen of iets leuks op te zetten. Zoals:

Meedoen of een keer kijken?

Heb jij tijd en interesse of wil je graag een keertje mee op pad? Stuur dan een mailtje naar fotografie@ivn-maasenniers.nl.