Jaarlijkse vogelboottocht over de Maas op zondag 6 maart

Jaarlijkse vogelboottocht over de Maas op zondag 6 maart

Maas en Niers 2 maart 2022

Jaarlijkse (vogel-)boottocht over de Maas, 

Zin om mee te gaan met de (vogel-)boottocht van IVN GEIJSTEREN-VENRAY? Lees dan alles hieronder.

3 x is scheepsrecht

Na zondag 9 januari niet te hebben kunnen varen vanwege de Coronaregels en zondag 20 februari vanwege de storm gaat het uiteindelijk zondag 6 maart dan toch gebeuren.

De anderhalve meter is opgeheven en dit betekent dat er meer deelnemers kunnen meevaren,  er is dan ook nog plek.  De weersvoorstellingen zijn uitstekend, het wordt een zonnige dag.

Aanmelden

Hebt u ook nog zin in een ochtend op het water vaar dan met ons mee? Meldt u zich aan door € 12.00 voor volwassenen en € 9.00 voor kinderen tot 12 jaar, over te maken op rekeningnummer NL36RABO 0156 3203 39 t.n.v. IVN Geysteren-Venray onder vermelding van “boottocht IVN”. Kinderen jonger dan 3 jaar behoeven geen entree te betalen.
 

De eigenaar heeft de vaste ligplaats van de Fila Mosae verplaatst van Wanssum naar Venlo. Hierdoor dient hij deze ochtend eerst vanuit Venlo naar Wanssum te varen. Het IVN is daarom genoodzaakt de prijs te verhogen. Wacht echter niet te lang met aanmelden, want VOL is VOL! We vertrekken om 10.00 uur en zullen om ongeveer 12.30 uur terug zijn. Je hoeft geen fervente vogelliefhebber te zijn om aan dit tochtje deel te nemen, degenen die een gezellige en leuke zondagochtend op de Maas willen, van harte welkom.

Vertrekpunt : Parkeerplaats van supermarkt JUMBO, Burg. De Weichshavenstraat 1, 5861 AX Wanssum. (Loop naar het huis op het einde van de parkeerplaats. Direct achter dit huis is de nieuwe toegang van de kade naar de boot)

Vertrektijd : vanaf 9.30 uur inschepen, vertrek klokslag 10 uur

Vriendelijke groet,

Marije Freriks.

IVN Geijsteren-Venray

Deel deze pagina