Vacature vrijwilliger communicatie- en pr-persoon

Vacature vrijwilliger communicatie- en pr-persoon

Groningen Haren 5 februari 2023

We zoeken iemand die, zo spoedig mogelijk, het werk van onze huidige communicatie en pr-persoon wil overnemen.

Vind je het leuk om online te communiceren, houd je graag de sociale media bij? Gebruik je Twitter en kijk je wel eens naar al die prachtige foto’s op Instagram? Houd je, net als wij, van de natuur en wil je anderen daarmee kennis laten maken? Heb je elke week een paar uur beschikbaar? Kun je goed zelfstandig werken? Dan is onze vacature zeker iets voor jou.

Je gaat je bezighouden met onze social mediakanalen, de activiteitenkalender en -folder. Dat doe je natuurlijk in overleg met de andere communicatiemensen, de werkgroepen en het dagelijks bestuur.
Onze ervaring is dat je gemiddeld 2 uur per week met je activiteiten bezig bent. Er zijn gedurende het jaar enkele pieken, dan kost het werk je ongeveer een halve dag.

Wat we je bieden: een enthousiast team, grote vrijheid bij het uitvoeren van je taken en de mooie kans om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met wat wij, IVN afdeling Groningen Haren, allemaal aanbieden. En natuurlijk een grote waardering voor het werk als vrijwilliger.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Gerard Smeding (gerardsmeding@gmail.com, 06-28165385) of
Paul Kusters (jpkstrs@gmail.com, 06-41159116).

Foto: IVN Slootjesdag

 
Instragram,IVN Groningen Haren,natuur digitaal Twitter,IVN Groningen Haren,natuur digitaal

Deel deze pagina