Lange wandeling rond Hof Espelo

Zin in een lange wandeling vol afwisseling? Trek zaterdag 22 april de wandelschoenen aan voor een extra lange wandeling rondom landgoed Hof Espelo. Een mooie wandeling langs vele mooie plekjes en het afwisselende landgoed.
De gidsen van IVN Enschede en Landschap Overijssel nemen je mee voor een wandeling van 15 kilometer over landgoed Hof Espelo, langs het sterrenbos, de Wildernis en het Lonnekermeer. De wandeling begint om 10.00 uur en rond 15.00 uur zijn we weer terug.

Op en rond Landgoed Espelo valt veel te ontdekken en staat garant voor veel variatie. Niet alleen qua natuur, ook wat betreft de geschiedenis.
Nabij Hof Espelo liggen bovendien een aantal andere interessante natuurgebieden. Ideaal voor een lange wandeling met veel afwisseling. Samen al wandelend ontdek je hoe mooi de natuur dichtbij Enschede is. De gidsen vertellen je meer over de dieren die hier leven en (zeldzame) planten en bomen die je hier aantreft.
Leuk om te weten dat deze wandeling al een keer tot Mooiste Wandeling van Nederland is gekozen door wandelaars!
Onderweg pauzeren we voor een picknick. Neem je je eigen lunch, drinken en eventuele tussendoortjes mee?
N.B. De foto hierboven van Hof Espelo is gemaakt door Ben Vulkers

Aanmelden:
Meld je van te voren aan via de website van Landschap Overijssel. Klik daarvoor op www.landschapoverijssel.nl/activiteiten  Er is plaats voor maximaal 20 personen

Waar
Hof Espelo
Weerseloseweg 259
7522 PS Enschede
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: € 0,00 / € 5,00
  • Maximaal aantal deelnemers: 20
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina