IVN-Infokraam

HET KRAAMTEAM
Binnen onze club, IVN-Enschede, probeert een aantal mensen wat meer bekendheid te geven aan het IVN,  zowel IVN-landelijk als IVN-Enschede.
Het Kraamteam probeert dat door bij verschillende evenementen present te zijn met onze
infokraam. Gemiddeld is dat zo’n 3 à 4 keer per jaar. De afgelopen jaren bij evenementen zoals de Heemtuindagen in het Ledeboerpark,  de Slootjesdagen en op verschillende natuurmarkten.
We geven dan informatie over het IVN, verkopen boeken, zoekkaarten, veldgidsen enz. Ook zijn er aanverwante praktische dingen, zoals loeppotjes, kwartetspellen, leuke sleutelhangers, enz. te koop.
Alles uiteraard in verband met de natuur. 

We beheren de materialen van de infokraam zorgvuldig en houden bij wat is verkocht en wat aangevuld moet worden. Voor een overzicht van de beschikbare materialen:
Materialen IVN-infokraam per 2023-08-19

Is er iets van uw gading bij, neem dan contact op met Jan Willem Visschers.
Het opbouwen en bemannen van de kraam is leuk werk, maar om niet altijd dezelfde mensen hiermee te belasten kunnen we zeker aanvulling van ons team gebruiken.

Vindt u het leuk om iets over het IVN te vertellen en mensen te woord te staan die iets willen weten of kopen? Wel, meld u dan aan bij onze gezellige groep met de veelzeggende naam: ‘Het Kraamteam’.

Aanmelden bij:
Jan Willem Visschers, e-mail: jwvisschers@gmail.com / tel. 0534765535
of bij:
IVN-secretariaat, e-mail: IVNenschedesecretariaat@gmail.com

Van harte welkom!