De Maasvallei
Bomen & Struiken
Op
donderdag02jun202213:30

Wandelen langs de bomenroute in Boxmeer

Seniorenwandeling in samenwerking met de KBO

Boxmeer heeft de afgelopen jaren veel geld geïnvesteerd om het Centrum aantrekkelijk te maken voor het publiek. Dit is aardig gelukt; vooral omdat er veel aandacht is geschonken aan 'Groen in het dorp'. Planten en bomen hebben een bevoorrechte plek gekregen in het ontwerp.

Wij hebben een wandeling voor u uitgestippeld, waarbij wij de meeste markante bomen in het centrum passeren. In deze tijd van het jaar zijn ze op z’n mooist. IVN-gidsen vertellen u er voldoende over, zodat u straks als u door het winkelcentrum loopt, niet alleen oog heeft voor de etalages, maar zeker ook voor de bomen die u passeert.

KBO en IVN nodigen u uit voor deze 2 uur durende wandeling op deze donderdagmiddag. Deelname is echter beperkt en dus is aanmelden verplicht (Vol=Vol; aanmelden kan tot woensdag 1 juni 12.00 uur). We vertrekken om 13.30 uur bij de ingang van De Weyer. We lopen uitsluitend over verharde paden en trottoirs met minimale obstakels en maken de wandeling daarmee rolstoelvriendelijk (U regelt wel zélf duwkracht). En na afloop is er altijd koffie/thee aangeboden door KBO-Boxmeer.

Voor info en aanmelden: Piet Schoenmakers, tel. 0485-520876.

Algemene informatie

donderdag 2 juni 2022 - 13:30 tot 15:30
Locatie: 
De Weijer
de Raetsingel 1
5831 KC Boxmeer
Nederland
Google Maps image