Webinar Natuurlijk Thuiswerken

Webinar Natuurlijk Thuiswerken

Zuid-Holland 8 april 2020

Dit webinar is inmiddels al geweest. Wil je het alsnog kijken, klik dan hier:

Accepteer cookies

Zoek jij ook naar manieren om zo comfortabel en gezond mogelijk (thuis) te werken? Op 23 april organiseren wij een Webinar: Natuurlijk Thuiswerken. In de webinar komen groene tips aan bod om je (thuis)werkomgeving te vergroenen en de natuur een plek te geven in je dagelijkse werk. Dat is bewezen gezond. Meld je hieronder aan voor de Webinar om 14.00 uur of om 19.30 uur (duur: 1 uur). 

Als je meedoet aan ons webinar maak je direct kans om een “vergroen je eigen werkplek plantenpakket” te winnen!

Grote kans dat je thuis bent als je dit leest. Achter je computer aan de eettafel of in een kamer die je onlangs speciaal als werkkamer hebt ingericht. Misschien geef je je kinderen thuis les of speel je een spelletje met ze. Want massaal helpen we mee, we blijven en werken thuis. We kunnen het aan, servers blijven draaien en overal worden thuiswerkplekken ingericht. Maar ook wordt er veel in de tuin gewerkt en lijken natuurgebieden als bos of strand harder aan ons te trekken dan ooit.

Daarom helpen we je de natuur naar jouw thuiswerkplek toe te halen. In ons webinar op 23 april nemen we groene doe-tips door die je voor, na of even tussendoor je thuiswerkdag kunt doen. We laten je zien hoe je jouw thuiswerkplek groen kunt maken en hoe je natuur ook in de manier waarop je werkt een plek kunt geven. Nu, maar ook wanneer je weer gewoon naar kantoor gaat.

De positieve effecten van natuur 

Want ook al is het voor ons allemaal even wennen, we hebben het ook over de lessen die we nu leren. Het belang van sociaal contact, tijd voor elkaar en naar buiten gaan. Want natuur is gezond. Als je buiten bent geweest kun je je beter concentreren, is je probleemoplossend vermogen groter en je bent creatiever. Dus vind je het in deze nieuwe situatie soms moeilijk je te concentreren of je ritme te vinden? Of ben je benieuwd hoe je jouw thuiswerkdag gewoon nog leuker en gezonder kunt maken. Meld je aan!

Programma 

We hebben een programma van ongeveer een uur voor je, waarin je door vier sprekers in korte  inspirerende sessies van maximaal 10 minuten meegenomen wordt in de mogelijkheden om meer natuurinclusief te werken.  Ook is er natuurlijk ruimte voor vragen aan onze experts.

Nature @ Work IVN Natuureducatie
Vergroen je thuiswerkplek Sprinklr
#Groenomtedoen  IVN Natuureducatie
Waarom juist nu contact met natuur? Jolanda Maas

Praktische gegevens 

  • Datum: 23 april
  • Tijd: 14.00 uur of 19.30 uur (duur: 1 uur)
  • Aanmelden is niet meer mogelijk
  • Medium: Zoom. Je ontvangt een aanmeldlink en technische instructies in je mail. 

 

Deel deze pagina