Kamp of schoolreis

 

Op schoolreisje met de Natuurschool van IVN

Gaat jouw school (klas) mee op schoolreisje in de natuur?

Dag waddenzee! in Lauwersoog is al bijna 30 jaar de topbestemming van de Natuurschool! Afhankelijk van hoog- en laagwater op de dag waarop je ons bezoekt kiezen wij drie activiteiten. Tijdens laagwater een mooie wadloopexcursie. Met hoogwater: vissen met een sleepnet vissen langs de dijk/ korren. Met hybienetten vissen op zoetwaterdiertjes in het Lauwersmeer. Steigervissen in de vissershaven, krabben vangen en meer!

De enthousiaste Natuurschoolgids is de hele dag bij de klas en begeleidt de activiteiten op zo’n manier dat elke leerling er plezier aan beleeft.

Een dag bij de Natuurschool is zeker ook een ‘social event’ waarbij leerlingen en docenten elkaar op een informele manier beter leren kennen. Steeds meer scholen zien een excursie bij de Natuurschool dan ook als een prima introductie van het nieuwe schooljaar in augustus/september.

IVN De Veldhoeve: kamp of schoolreis in Drentse natuur

Onderzoek bij de beekMiddenin de Drentse natuur, vlakbij museumdorp Orvelte, ligt onze prachtige accommodatie ‘IVN De Veldhoeve’. Een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een introductiekamp of een schoolreisje. Het biedt leerlingen en leerkrachten een unieke ervaring in de natuur.

Neem voor uitgebreide informatie over deze locatie een kijkje op www.ivn.nl/veldhoeve of stuur een mail naar veldhoeve@ivn.nl

Download de folder: Onderwijs in het groen – De Veldhoeve

Meer weten of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!