Doe mee als bedrijf

Op een kantoordag ga je vast ook wel even naar buiten. Even een blokje om of maak samen met een collega een lunchwandeling. Hoe leuk om dit moment ook écht even je gedachten op iets anders te zetten! Zet samen met je collega’s ook een boom op de kaart.

Op 6 april is het Wandel naar je Werkdag.  Leuk om tijdens de lunchwandeling of als intermezzo bij een lange bijeenkomst even naar buiten te gaan. Nog beter is om naast een wandeling ook écht even je gedachten op iets anders te richten, ook al is dat maar voor tien minuten. Als je samen buiten aan de slag gaat, leer je elkaar ook nog eens op een andere manier kennen.

Fotocredits: Liesbeth Dingemans

Vind jij dit een goed idee? Neem je collega’s dan mee die natuur in en laat ze ook de waarde van bomen inzien. Hulp nodig of vragen? Of lijkt het je leuk als er ook nog iemand iets meer over bomen, biodiversiteit en/of klimaat kan vertellen? Onze Groene Ambassadeurs staan voor je klaar.

Instructie Onze Bomen

Zet een boom op de kaart!
 (let op, je wordt doorgestuurd naar een andere pagina)

Tip!

Organiseer een leuke activiteit die aansluit bij bijvoorbeeld Nationale Boomfeestdag, Outdoor Office day, Duurzame dinsdag of Green Friday.

Samen naar buiten, een korte excursie en een duurzame lunch. Op die manier ben je gezond bezig, doe je aan teambuilding en laat je als organisatie zien aandacht te hebben voor een duurzame wereld.

Download de Groene jaarkalender 2022 en kies een geschikte dag uit!

 

Maak van kantoortuin echt groene tuin voor welzijn werknemers