Park Paviljoen

Het Park Paviljoen ligt in het hart van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, een natuurgebied van 5.400 ha, dat voornamelijk bestaat uit uitgestrekte bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzand. Binnen in het multifunctionele publieksgebouw vind je het Parkrestaurant, de Parkwinkel en op de eerste verdieping verschillende zalen voor verhuur. Het Park Paviljoen is de ideale uitvalsbasis voor een dagje Hoge Veluwe, vanuit hier kun je genieten van kilometers wandel- en  fietspad; volg een van de uitgezette wandelroutes of pak een van 1.800 gratis Witte Fietsen en ontdek de omgeving. Met drie musea, de best beheerde biodiversiteit van Europa, moeflons, edelherten, wilde zwijnen en nog veel meer wild is Het Nationale Park De Hoge Veluwe gegarandeerd een heerlijk dagje uit.

Wat is er te doen voor bezoekers?

  • Pak een gratis Witte Fiets en ervaar bijna alle natuur van Nederland in één dag.
  • Spot wild vanuit een van de wildobservatieplaatsen.
  • Neem een kijkje in de Parkwinkel voor een écht Hoge Veluwe souvenir, zoals wild uit eigen Park of een boek over Jachthuis Sint Hubertus.
  • Kom wat lekkers eten of drinken in het Parkrestaurant en geniet van de uitgebreide kaart met veel lokale producten.
  • Ga met je kinderen op zoek naar Lepelkoenen (routeboekje te koop via de infobalie) of ontdek de wereld onder je voeten in het Museonder.
     

Faciliteiten


Meer weten?

Kijk op de website van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Park Paviljoen Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Houtkampweg 9b
6731 AV Otterlo

Alleen te bereiken via een van de drie ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Schaarsbergen, Otterlo en Hoenderloo.