Lid worden

 

Graag verwelkomen we u als lid of donateur

Vindt u het fijn om samen met anderen actief de natuur te beleven, actief buiten bezig te zijn, ’s morgens vroeg vogelinventarisaties te doen of planten, insecten en spinnen eens anders te bekijken?

Van onze leden verwachten we een actieve deelname aan het ondersteunen van de doelstellingen van IVN afdeling Waterland. Dit kan door deel te nemen aan een werkgroep, deel te nemen aan natuurbeheer , in de ondersteunende werkgroepen PR en A&C of als bestuurslid.

De contributie bedraagt minimaal € 25,00 per jaar. U ontvangt hiervoor vier keer per jaar het afdelingsblad De Snip. U wordt dan ook lid van het Landelijk IVN en ontvangt 4 keer per jaar het landelijke magazine Mens en Natuur. Heeft u een huisgenoot die ook lid wil worden, dan  bedraagt de contributie minimaal € 30,00 per jaar.

Mocht u de doelstellingen van IVN Waterland wel willen steunen, maar geen actief lid willen zijn, dan kunt u ook IVN Waterland ondersteunen als donateur. De minimale donatie bedraagt  €22,50. U ontvangt hiervoor vier keer per jaar het afdelingsblad De Snip.

Voor leden en donateurs zijn de activiteiten van IVN Waterland veelal gratis of tegen een gereduceerd tarief.

Aanmelden kan via:  Secretaris.IVN.W@gmail.com

Wilt u zich afmelden als lid of donateur?

Stuur dan (voor 15 november!) een berichtje aan Secretaris.IVN.W@gmail.com

Hieronder kunt u de Lidmaatschapsvoorwaarden downloadenLidmaatschapsvoorwaarden