“Onder het maaiveld”

Beste IVN-natuurliefhebber,

Je hebt natuurlijk al gehoord van de film “Onder het Maaiveld” over het ongeziene leven onder onze voeten. Maar misschien ben je niet in staat geweest deze film ook te gaan bekijken of zou je hem graag nog eens willen zien. Dan willen wij jou uitnodigen voor een speciale vertoning van de film “Onder het Maaiveld”, alleen voor leden van IVN Uden!

Wij draaien deze film in De Groenhoeve op dinsdag 10 oktober 2023, aanvang 20.00 uur. Zaal is open vanaf 19.30 uur.

“Onder het Maaiveld” is een intrigerende film die zich afspeelt in de duistere wereld van het ondergrondse leven. De film neemt je mee op een spannende reis vol verrassingen en onthullingen. Het is een meeslepend verhaal over geheimen en verraad, dat je op het puntje van je stoel zal houden. Kom en geniet samen met ons van deze bijzondere film. Na de vertoning kunnen we samen een drankje drinken en napraten over de wereld onder onze voeten.

Omdat er maar 60 toeschouwers kunnen worden toegelaten, moeten wij de toegang beperken tot alleen IVN Uden-leden. Overigens kan je partner of inwonend kind boven de 18 al voor € 5 per jaar lid worden. Kinderen onder de 18 kunnen zelfs gratis lid worden! Misschien is dit een goed moment om hem of haar aan te melden. Stuur een mail voor inschrijven voor de film of voor het aanmelden van een huisgenoot- of jeugdlid naar secretaris@ivnuden.nl.

De toegang voor de film is gratis, maar vol=vol! Als er 60 inschrijvingen zijn, zullen we de inschrijving voor 10 oktober sluiten en kom je op een reservelijst. We zullen dan bekijken of en wanneer er eventueel nog een voorstelling wordt gepland.

Met vriendelijke groet,

Bestuur IVN Uden.

Waar
De Groenhoeve
Artillerieweg 3
5403 PB Uden
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Maximaal aantal deelnemers: 60
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina