Uden
Kind & Natuur
Op
zondag13feb202211:00

Scharrelkids winteractiviteit

Naar buiten in het vroege voorjaar

Op zondag 13 februari gaan de Jeugdnatuurgidsen van IVN Uden weer aan de slag met Scharrelkids. Het thema luidt ‘Lekker naar buiten!’ Kinderen van 4-12 jaar zijn mét hun (groot-)ouders welkom van 11.00 - 12.30 uur in de voortuin van de Groenhoeve, Artillerieweg 3, 5403 PB Uden (Kinderboerderij).

In verband met de omstandigheden zijn alle activiteiten buiten gepland, in kleine groepjes. We gaan dingen doen, zoals mooie blaadjes en steentjes verzamelen, en nestmateriaal voor de vogels. We gaan rondkijken wat er zoal te eten is voor de vogels in deze tijd van het jaar en er is tijd voor spelletjes: rennen, springen, dieren imiteren, knutselen en nog veel meer!

De activiteiten vinden plaats onder begeleiding van (groot-) ouders en jeugdnatuurgidsen rondom de Groenhoeve. Alleen bij totaal beestenweer gaat het niet door. Maar van een spatje regen zijn we niet bang…

Deelname is zoals altijd gratis; aanmelden hoeft niet. Wanneer het te druk wordt kan het zijn dat we mensen moeten teleurstellen, dus ben er op tijd bij!

Heeft u vragen  of opmerkingen? Mail ons: jeugdnatuurgidsen@ivnuden.nl

Algemene informatie

zondag 13 februari 2022 - 11:00 tot 12:30
Locatie: 
De Groenhoeve
Artillerieweg 3
5403 PB Uden
Nederland
Google Maps image