Oldenzaal-Losser e.o.
Landschap
Vanaf
zaterdag14mrt202009:00

Natuurwerkochtend Park Stakenkamp gaat helaas niet door!

 

TOT ONZE GROTE SPIJT HEBBEN WIJ MOETEN BESLUITEN DE OPKNAPBEURT IN PARK STAKENKAMP VAN A.S. ZATERDAG NIET DOOR TE LATEN GAAN.

Het Oranje Fonds roept deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt het Fonds het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan.

Wij gaan niet tegen dit advies in en daarom gaat het dus helaas niet door. IVN OLDENZAAL-LOSSER E.O.                 

park stakenkamp

Op initiatief van Kansrijk Berghuizen gaan we op zaterdag 14 maart Park Stakenkamp weer een opknapbeurt geven. Dat vindt plaats in het kader van NL-doet. IVN Oldenzaal-Losser e.o. heeft onderdak in boerderij de Stakenboer en zet zich in voor Park Stakenkamp, waar onder andere een vlindertuin is aangelegd. We hebben allemaal gezien hoe mooi die geworden is: een zee van bloemen! Kleur- en geurrijk genieten dus, het hele seizoen door. Benieuwd hoe het met de bolletjes is die we vorig najaar geplant hebben?
2020-03-14_NatuurwerkochtendParkStakenkamp03Kom kijken en doe ook mee. We gaan er weer een gezellige en nuttige ochtend van maken. Er is voor iedereen iets te doen.
We starten zaterdag 14 maart om 9.00 uur in de Stakenboer met koffie en thee. Een goed begin dus! Vervolgens is er uitleg van de werkzaamheden en verdelen we de taken. Rond 10.45 uur pauzeren we met koffie, thee en krentenwegge. Dan steken we de handen weer uit de mouwen. Ongetwijfeld voldaan na gedane arbeid sluiten we rond 12.30 uur af met soep en een consumptie, wederom in de Stakenboer. Voor gereedschap wordt gezorgd. Stevige schoenen en werkhandschoenen (zelf meenemen!) zijn aanbevolen.

Algemene informatie

zaterdag 14 maart 2020 - 09:00 tot 13:00
Locatie: 
De Stakenboer
Burgeneester Wallerstraat 115
7574 ZM Oldenzaal
Nederland
Extra Informatie: 

Stevig schoeisel en werkhandschoenen meenemen!

Contactpersoon: 
Wilbert Kallenberg
Google Maps image