Tussen Maas en Ebro

TUSSEN MAAS EN EBRO

Vrijdagavond 5 mei verzorgt natuurfotograaf Frans Hodzelmans (www.natuurfoto.nl) een lezing bij camping “De Weerd” in Velden Aanvang 19.30 uur.

Frans houdt zich al meer dan 50 jaar intensief bezig met natuurfotografie. Zijn werk wordt regelmatig gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen- en buitenland. Het omvat alle facetten van de natuurfotografie, zoogdieren, vogels, paddenstoelen, landschappen enz. maar zijn passie is macrofotografie en zijn kennis van vlinders en andere insecten zet hij ook om in prachtige foto’s.

In de herfst, winter en het vroege voorjaar verzorgt hij lezingen voor geïnteresseerde groepen en verenigingen.
In deze lezing voert Frans ons aan de hand van zijn prachtige foto’s mee langs een aantal interessante natuurgebieden tussen de Maas en de Ebro in Spanje, waarbij we meekijken over de schouder van de fotograaf. Frans kan boeiend vertellen over wat hij onderweg zoal ziet, meemaakt en fotografeert. Landschappen, zoogdieren, paddenstoelen, reptielen en amfibieën en natuurlijk zullen de vlinders ook niet ontbreken.
Dit reisverslag begint rondom huis, vervolgens gaan we naar de Ardennen, de Vogezen, de Jura, de Ardèche, de Camargue, het noorden van Spanje en dan nog even terug naar de Ardennen in de herfst. Aan bod komen veel wetenswaardigheden over deze gebieden en al het moois dat de natuur ons daar te bieden heeft.

05 mei 2023 - 19:30
Wanneer
vrijdag 05 mei 2023
19:30
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina