Nacht van de Nacht – Volgeboekt!

2023-09-28 Aanmelden niet meer mogelijk, de activiteit is volgeboekt!

**

Voor de 19de keer wordt de Nacht van de Nacht georganiseerd. IVN Hoogeveen gaat in samenwerking met Belevingsbos Noordscheschut een route uitzetten in dit bos en gaan we op zoek naar stilte plekjes in het donker. Is het daar donkerder dan in een park in Hoogeveen?

Onderweg ga je kennis maken met nachtdieren, verhalen, nachtelijke avonturen en uiteindelijk strand je bij het vuurtje met de warme chocolademelk. Natuurlijk kunnen we daar nog even praten over de nacht, de nachtdieren en wat wij mensen kunnen doen om het voor de dieren iets donkerder te maken.

Ben jij bang in het donker? Of doe je mee?
De activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook voor grote mensen die nieuwsgierig zijn naar wat licht en geluid voor invloed heeft op de Natuur in de eigen leefomgeving. Het is een activiteit die geschikt is voor iedereen.
In samenwerking met de Natuur- en Milieu Federatie Drenthe organiseert IVN Hoogeveen ook dit jaar de Nacht van de Nacht. We vragen tijdens deze activiteit aandacht voor licht en lawaaivervuiling in onze eigen leefomgeving. De Nacht van de Nacht wordt altijd gehouden op de laatste zaterdag van oktober, de zomertijd wordt omgezet naar wintertijd.

* Omdat we met een tijdklok werken is aanmelden verplicht.
* Iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.
* In groepjes van 10 wordt gestart. We beginnen om 18:30 met de eerste groep. Duur: 60 tot 90 minuten.
* Er is plek voor maximaal 100 personen.
* Deelname aan de activiteit geschiedt geheel op eigen risico.

Startplek: Op het Evenemententerrein van Noordscheschut ( je zou voor navigatie het adres Meester Kosterweg 51 – 7914 RH Noordscheschut – aan kunnen houden.
Er zijn borden in Noordseschut die verwijzen naar het terrein.

28 oktober 2023 - 18:30
Wanneer
zaterdag 28 oktober 2023
18:30 tot 20:00
Waar
Evenemententerrein Noordscheschut
Meester Kosterweg 51
7914 RH Noordscheschut
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Maximaal aantal deelnemers: 100
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina