Doorstapwandeling door de oude marke Twekkelo

Met IVN Enschede langs winterse paden en lanen…

Samen een paar uur wandelen èn van de natuur genieten ..
Op dinsdag 12 december a.s. begeleiden natuurgidsen van IVN Enschede een doorstapwandeling in de omgeving van Twekkelo,  Enschede.

Het belooft een gevarieerde wandeling te worden. We lopen over oude stiewelpaden langs eeuwenoude boerderijen. We gaan langs houtwallen en beken en over de essen. Natuurlijk is er naast cultuur aandacht voor de natuur.

De natuur is aan het eind van het jaar weliswaar in rust, maar er zijn wellicht nog wat winterse bloeiers en paddenstoelen te vinden. Misschien kunnen we ook nog wat watervogels bewonderen. Er wordt doorgestapt in rustig tempo en niet te veel stilgestaan onderweg, want anders worden de wandelaars veel te koud.

Er wordt gestart in groepjes van ca. 10 personen, met vertrektijden tussen 10.00 en 10.15 uur. De wandeling is tussen 8 en 10 km lang en duurt ca. 3,5 uur inclusief pauze.
Aanmelden via dit formulier is noodzakelijk en mogelijk tot en met 10 december. Na aanmelding ontvangen de deelnemers de exacte startplaats en starttijd.

Stiewel betekent laars, dus …

De wandeling is gratis, een gift wordt op prijs gesteld.

Tip : Neem brood en iets te drinken mee. Neem ook wat geld mee, want wellicht is er kans om onderweg een kop koffie of iets anders te nuttigen.

12 december 2023 - 10:00
Wanneer
dinsdag 12 december 2023
10:00 tot 13:30
Waar
Twekkelo
Enschede - Twekkelo
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis, maar een donatie wordt gewaardeerd...
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina