Gidsengids

Vier keer per jaar (lente, zomer, herfst, winter) verschijnt ons verenigingsblad de Gidsengids. Een mooi blad met voor iedereen wat wils en natuurlijk veel informatie over allerlei activiteiten.
U begrijpt dat we blij zijn met kopij van u als lid en sporen u graag aan om zo de Gidsengids een blad van ons allemaal te laten zijn!

Kopij voor het volgende nummer opsturen vóór 19 november 2021 naar Celia Horst. E-mail: celia@jfhorst.nl.

Voor nu is daar het herfstnummer van onze vereniging:
Gidsengids 258 Herfst 2021

Met bovenstaande link downloadt u de Gidsengids als pdf-bestand. Voor een modernere variant van dezelfde Gidsengids als 'flipbook', klik dan op de volgende link: Flipboek Gidsengids 258 Herfst 2021

Wéér een fraaie uitgave met mooie foto's. Met liefde en aandacht samengesteld door Tineke en Celia en met mooie teksten van henzelf en anderen. Dank daarvoor!
Graag uw attentie voor het artikel op blz. 23 'Van de redactie'. Met name de oproep in laatste alinea is van groot belang voor het voortbestaan van onze mooie Gidsengids!!

N.B. In de Gidsengids vindt u ook altijd de data van komende lokale activiteiten. Die agenda staat deze keer op pagina 22. Wel altijd goed om even te bekijken wat er nog op stapel staat te gebeuren!


Om algemene landelijke activiteiten alvast in uw agenda te noteren klik op de volgende link: 
Groene Jaarkalender 2021


Voor het het bekijken van voorgaande Gidsengidsen kijk onder het kopje Archief-Eerdere Gidsengidsen of klik hier.