Natuurroutes

IVN Natuurroutes: Meer dan links, rechts en rechtdoor

IVN Apeldoorn heeft een reeks wandel- en fietsroutes beschikbaar in ons ‘werkgebied’, de gemeentes Apeldoorn, Epe en Voorst.
Vrijwel alle routes zijn beschikbaar in de IVN Routes app, lees meer hierover HIER. Voordeel is dat je ziet waar je bent en waar je heen moet. Onderweg zijn allerlei (natuur)weetjes te lezen.

Enkele ‘Wandelroutes in pdf’ respectievelijk ‘Fietsroutes in pdf’ zijn ook beschikbaar als pdf-bestand dat gedownload en afgedrukt kan worden. Behalve een kaartje en de routebeschrijving is ook interessante natuur- en cultuurhistorische informatie opgenomen.
Een speciale variant vormen de ‘Ommetjes’, korte wandelingen die afgedrukt kunnen worden als 3-slag folder op één A4-tje.
Al deze routes zijn gratis te downloaden vanaf onze website.

In het overzicht hieronder is ons aanbod aan wandel- en fietsroutes (eventueel afhankelijk van ‘Wat wil je doen?’) gegroepeerd per stad of dorp. (Voor locaties met veel routes zijn de wandelingen en fietstochten separaat gegroepeerd, voor de andere locaties zijn deze gezamenlijk weergegeven.)
Per locatie is voor elke route de lengte en een korte beschrijving gegeven. Nader bekijken van specifieke routes kan dan met behulp van de IVN Routes app.

Resultaten
  • Tegels
  • Kaart