Lid worden van IVN-Apeldoorn

Steun IVN! Doe mee en word lid van IVN-afdeling Apeldoorn. Meld je aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina of via mail aan ledenadministratie@ivn-apeldoorn.nl

Toelichting

Leden van IVN zijn betrokken bij de vereniging en kunnen meedoen aan de organisatie van activiteiten die vanuit werkgroepen of projecten plaatsvinden. Je bent tijdens de IVN activiteiten (aanvullend) WA verzekerd. Het spreekt vanzelf dat meedoen enige tijd vergt, doch dit is erg afhankelijk van de soort werkgroep en de mate waarin je je voor een activiteit wil inzetten. Iedereen draagt naar eigen vermogen en tijd een steentje bij. Uiteraard staat het ieder vrij eerst nog wat rond te kijken alvorens een keuze te maken. Oproepen voor medewerking worden veelal verspreid via de maandelijkse e-mail nieuwsbrief.

Het is niet nodig alles af te weten van planten, dieren en/of milieubeheer. Je bent niet verplicht om de natuurgidsen opleiding (NGO) te volgen alvorens lid te kunnen worden. Enthousiasme en de wil om mee te doen is een uitstekend begin. De rest volgt gedurende het werk in de praktijk als je je voorbereidt en inleest in de materie. Het werk binnen het IVN is weliswaar vrijwillig, doch niet vrijblijvend. Ben je eenmaal verplichtingen aangegaan, dan wordt er van je verwacht dat je ze nakomt.

Leden zijn lid van de landelijke vereniging IVN en kunnen meedoen met de speciale ledenactiviteiten, ontvangen het afdelingsblad Groenvoer, de maandelijkse digitale Nieuwsbrief en, vanuit de landelijke organisatie, het magazine Mens en Natuur. Leden van onze afdeling krijgen korting op de prijzen van de eigen publiekscursussen.
Met onze collega natuurvereniging KNNV (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging) in Apeldoorn is afgesproken dat IVN leden ook kunnen deelnemen aan de KNNV activiteiten. Ook de landelijke georganiseerde KNNV reizen staan open voor IVN leden.

De contributie voor leden bedraagt € 25,- per jaar.
Voor meerdere leden uit een gezin kennen we naast het ‘hoofdlid’ ook ‘huisgenootleden’. Deze zijn volwaardig lid maar ontvangen niet het afdelingsblad noch het landelijk magazine. De contributie van huisgenootleden bedraagt € 12,50 per jaar.

Lid worden van IVN-Apeldoorn

Door dit formulier in te vullen meld je je aan als lid van IVN-Apeldoorn. Vul je gegevens in op dit formulier en verstuur dit formulier door op de knop 'Indienen' te drukken. Na aanmelding ontvangt u gegevens over de betaling etcetera.

Voornaam- Achternaam(Vereist)
Adres(Vereist)
Voorbeeld: 055123456
Geboortedatum(Vereist)
Vul hier het IBAN nummer in voor de contributie inning
Lid / Huisgenootlid(Vereist)
Je kunt alleen huisgenoot lid worden als een andere huisgenoot op hetzelfde adres al lid is. Maak hier uw keuze.
Ja, ik ben geïnteresseerd om mij als vrijwilliger in te zetten voor IVN
Vink dit hokje aan als je geinteresseerd bent om je al vrijwilliger in te zetten voori IVN. Kijk op www.ivn-apeldoorn.nl (menu werkgroepen of vacatures). Geef in onderstaand vak aan naar welke onderwerpen je interesse uitgaat.
Heb je interesse om je als vrijwilliger in te zetten voor IVN en bovenstaand hokje aangevinkt? Geef dan in dit vak aan naar welke werkgroepen/onderwerpen je interesse uitgaat. (kijk evt op www.ivn-apeldoorn.nl (menu werkgroepen of vacatures) waar IVN-Apeldoorn mee bezig is.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.