Tips voor je tuin

 

Operatie Steenbreek en workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’

De workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’ is een workshop van 2,5 uur voor het algemene publiek met weinig tot enige tuinervaring. De deelnemers leren in deze korte inspirerende workshop hun tuin natuurlijker en diervriendelijker te maken. Na de workshop hebben de deelnemers praktische handvaten om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het vergroenen van hun tuin. 

Tiny Tuinpoel

Voeg leven toe aan jouw tuin met een Tiny Tuinpoel, een inheemse poel op tuinformaat. IVN Natuureducatie heeft samen met RAVON een pakket samengesteld waar alles in zit om je eigen tuinpoel aan te leggen. Binnen een dag leg je daarmee een watertje met randbeplanting van 6m2 in je eigen tuin aan. Goed voor amfibieën, insecten, vogels én voor jou!

Tuiny Forest

Voeg kleur, geur en leven toe aan jouw tuin met Tuiny Forest, een inheems bos op tuinformaat. IVN heeft in samenwerking met Sprinklr een pakket samengesteld vol biologisch gekweekte planten. Binnen een halve dag leg je daarmee een inheems microbos van 6m2 vol bomen, struiken en kruiden in je tuin aan. Goed voor bijen, vlinders, vogels én voor jou!