IVN Natuurschool

Excursies en schoolreisjes in de natuur

IVN Natuurschool organiseert schoolreisjes en excursies in de natuur. Ervaren en enthousiaste Natuurschoolgidsen nemen leerlingen een dag mee in de buitenlucht en laten ze plezier beleven met de klas, uitwaaien en ook nog wat opsteken over de natuur. Noordwijk aan Zee is een fantastische plek om met de hele klas lekker uit te waaien. Het strand en de duinen van Noordwijk bieden alles om een schoolreis of excursie tot een geslaagde dag te maken.

Hoe werkt het?

Elke leeftijdsgroep heeft een speciaal op maat gemaakt programma. Een Natuurschooldag bestaat in principe uit twee delen: 1) Spellen/activiteiten in de duinen en 2) activiteiten op het strand aan de Noordzee. Voor groep 5/6, 7/8 en leerlingen van het Voortgezet Onderwijs is er een combinatieticket met Naturalis te boeken.

Natuurschoolgidsen

Elk jaar begeleidt een groep opgeleide gidsen de schoolreisjes van de Natuurschool. Samen laten zij vol enthousiasme en energie de leerlingen een bijzondere dag beleven. Met enthousiasme, gevoel voor entertainment en kennis van zaken zorgt de gids voor een onvergetelijke schoolreisdag in de natuur!

Prijsindicatie

Aanbod Bereik en resultaat Totaal
Schoolreisje of excursie naar de Natuurschool in Noordwijk voor leerlingen van groep 1 t/m 8 in het Basisonderwijs of klas 1 t/m 3 van het Voortgezet Onderwijs Dagprogramma van 10.00 – 14.30 uur onder leiding van één Natuurschoolgids per klas.

€14,50 per leerling
€6,50 per begeleider (ouder/leerkracht)