Buitenlestraining Zuid-Holland of Zeeland

Rennen, klauteren, spelen, ontdekken, vies worden: kinderen zijn gek op buitenspelen. Dat niet alleen buiten spélen, maar ook buiten léren positieve effecten heeft op kinderen wordt steeds duidelijker. Het is leuk en gezond tegelijkertijd. Een uitdagende buitenles stimuleert beweging, draagt bij aan onderwijsdoelen en zorgt ervoor dat kinderen zich beter kunnen concentreren in de klas. De Buitenlestraining geeft jou als leerkracht praktische handvatten, inspiratie of motivatie om daarmee ook echt aan de slag te gaan.

Voor wie?

Deze training is voor leerkrachten die incidenteel buiten les geven en graag meer willen leren over het verzorgen van lessen in de buitenlucht.

Inhoud training

In de Buitenlestraining krijgen leerkrachten praktische handvatten om buiten aan de slag te gaan met taal-, reken-, spelling-, zaakvak- of ­creatieve doelen. Ook is er aandacht voor de ­o­rganisatie en didactiek van buiten lesgeven.

Hoe werkt het?

IVN verzorgt de Buitenlestraining op locatie in afstemming met de school. De training vindt deels binnen en deels buiten op het schoolplein plaats.

Ervaringen van andere leerkrachten

Kosten

Buitenlestraining van 2,5 uur:

Contact

Wil je met je hele team de training volgen? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Waar kunnen wij je mee helpen?
IVN verwerkt je gegevens om je de IVN materialen toe te sturen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy en cookie statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.