IVN-afdelingen

IVN Natuureducatie is de trotse winnaar van de Prins Bernhard Cultuurfonds oeuvreprijs. Hierdoor kunnen wij de komende jaren nóg meer mensen met de natuur gaan verbinden. Dit gaan we doen door Proeftuinen aan te planten en jouw IVN-afdeling kan hier onderdeel van zijn!

Meedoen

Wil jij een proeftuin in jouw regio en heeft jouw afdeling interesse om samen met zorginstellingen, de buurt en scholen een Proeftuin aan te leggen?  Doe mee en help zo het fenomeen Proeftuinen binnen handbereik van iedere oudere te krijgen. Meld je voor 17 juni 2022 via onderstaande button aan. Dit formulier dient ingevuld te worden door een contactpersoon van de IVN-afdeling samen met de contactpersoon van de zorginstelling waar jullie de Proeftuin willen aanleggen. Meer informatie over de Proeftuin vind je in de Flyer proeftuinen voor IVN-afdelingen en extra informatie over de toezeggingen die bij de aanvraag horen vind je hierIn de week van 4 juli ontvangen jullie bericht of jullie geselecteerd zijn om mee te doen en staat het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst in de planning. 

Schrijf je in

In gesprek met een zorginstelling en/of basisschool?

Is jouw IVN-afdeling in gesprek met een zorginstelling en/of basisschool?  Download dan onderstaande flyers met alle informatie over de Proeftuinen om deze vervolgens aan jouw contactpersoon te overhandigen.

Proeftuinen flyer voor zorginstellingen