Schoolgidsencursus Renkums Beekdal en Ede start op 19 maart

Schoolgidsencursus Renkums Beekdal en Ede start op 19 maart

Zuidwest Veluwezoom 29 januari 2019

Op zoek naar nieuwe schoolgidsen
Kinderen de natuur laten beleven, ontdekken en onderzoeken. Dat doen we met onze natuurprogramma’s voor de Renkumse basisscholen.  Nieuwe gidsen zijn van harte welkom. 
We zoeken enthousiaste vrijwilligers die graag met kinderen in de natuur werken. 
Op 19 maart starten we een korte cursus toegespitst op onze programma’s, zoals over leven in het water en het bos, over wilde bijen en bestuiving. Stichting Renkums Beekdal organiseert deze cursus samen met IVN Ede.

Tijdens de cursus hopen we je te verwonderen en dingen te laten ontdekken waar anderen vaak achteloos aan voorbij lopen. De cursus leert je om goed om je heen te kijken en bereid je er op voor om nieuwsgierigheid naar de natuur op kinderen over te kunnen brengen. Bij elke cursusochtend gaan we zelf ook naar buiten om al doende te leren.

Eén keer per maand tussen maart en november is er een cursusochtend in Ede of Renkum. Schoolgidsen in opleiding lopen meteen mee met schoolgroepen om praktijkervaring op te doen.

Voor meer informatiestel zie www.renkumsbeekdal.nl of stel je vragen aan ineke.puijk@renkumsbeekdal.nl of lees folder:schoolgidsencursus

Heb je er al meteen zin in?  Dan kun jij je aanmelden via e-mail: schoolgidsencursusrenkum.ede@gmail.com. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd.
Wat heb ik gevangen?

 

Deel deze pagina