Lezing; Engeland, Ierland en Finland

UDEN – IVN en Vogelwacht Uden houden op donderdag 15 december a.s. weer een gezamenlijke dialezing van dit jaar met als onderwerp ‘Engeland, Ierland en Finland’. Deze boeiende lezing wordt verzorgd door Fred van Wijk en vindt plaats in de Groenhoeve aan de Artillerieweg 3 in Uden. De aanvangstijd is 20.00 uur, waarbij een vrijwillige bijdrage welkom is.

Fred van Wijk is een natuurfotograaf uit Ede sinds 1982 actief. Beelden van Fred worden regelmatig gebruikt in tijdschriften en andere publicaties in binnen- en buitenland. Fred neemt ons deze avond mee de natuur in van Devon, Cornwall, Northhumberland in Engeland, Skomer island in Wales, Isle of Mull in Schotland, Saltee Island en Killarny National Park in Ierland. Adembenemende presentatie van landschappen, dieren, maar ook cultuurhistorie in de vorm van kastelen en kerken.

Ook krijgen we een winterse presentatie over het Riisitunturi Nationaal Park in Finland. Ondanks de strenge vorst met temperaturen tot onder de – 30˚C zijn er nog dieren aanwezig in dit gebied net onder de poolcirkel.

Het belooft een boeiende avond te worden.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jan-Willem Hermans, telefoon 0413-269804.

Lezing; Engeland, Ierland en Finland
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina