Accounthouder Groningen

Ben jij een gedreven professional die kansen ziet, ondernemend is en binnen projecten de talenten van een team optimaal weet samen te brengen? Dan zoekt IVN jou!

Voor de regio Noord zoeken wij een accounthouder Groningen voor 32 – 36 uur per week, standplaats Groningen. Tevens word je als projectleider ingezet bij grotere projecten/ programma’s in de Noordelijke provincies. 

De uitdaging

Als projectleider houd je je bezig met het ontwikkelen, verwerven en realiseren van provinciale en gemeentelijke projecten, passend binnen de strategische kaders van IVN.  Je creëert kansen en mogelijkheden voor nieuwe initiatieven  en weet deze te koppelen aan onze vier kernthema’s: Kind & Natuur, Natuur in de Buurt, Natuur & Recreatie en Natuur & Gezondheid.

Als provinciaal accounthouder vertegenwoordig je IVN binnen verschillende netwerken  van thema’s die passen binnen de visie en missie van IVN. Je onderhoudt de contacten met de provincie, gemeenten en andere samenwerkingspartners op de relevante programma’s en thema’s. Jij weet wat er speelt in Groningen en waar IVN impact kan maken.

Ben je benieuwd wat IVN al doet in de provincies en met wie we samen werken? Kijk dan op de site. 

Als projectleider en accounthouder

 • ben je extern gericht

 • houd je overzicht en stem je af over de samenwerking met de provincie en partners in relatie tot relevante projecten en programma’s;
 • heb je affiniteit met de IVN thema’s en weet je welke maatschappelijke uitdagingen er liggen;
 • signaleer je kansen en realiseer je verdere ontwikkeling en totstandkoming van producten en projecten met de daarbij behorende financiering;
 • vind je het leuk om samen met collega’s projecten van begin-tot-eind uit te voeren en goed te managen;
 • ben je enthousiasmerend en inspirerend en daardoor in staat om verschillende doelgroepen (vrijwilligers en beroepskrachten) te activeren en te verbinden;
 • ben jij de persoon die samen met het team netwerken beheert, versterkt en uitbreidt.


Jouw profiel 

 • je hebt WO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 6 jaar werkervaring als projectleider;
 • je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van een project;
 • je hebt affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers;
 • je hebt aantoonbare ervaring met projectleiderschap in professionele en bestuurlijke netwerken;
 • je bent communicatief sterk en een echte netwerker die in staat is een netwerk op te bouwen en verder uit te breiden;
 • je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau;
 • jij weet anderen te enthousiasmeren en inspireren;
 • je bent een flexibele teamspeler die het team kan laten groeien; je kunt goed zelfstandig werken en snel schakelen;
 • je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen met een mix van publieke- en private financiering;
 • je bent een planner, behoudt overzicht, stelt prioriteiten en bereikt daarmee de gestelde doelen op succesvolle wijze. Bij jou is elk project in goede handen;
 • een relevant netwerk in Groningen is een pré;
 • je spreekt de taal van de bewoners in dit werkgebied;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer gezien de mobiliteit die deze functie vereist. (Je ontvangt een NS-businesskaart voor zakelijke reizen).

Bij IVN werken we vaak met kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. IVN zal zorg dragen voor het aanvragen van de VOG en voor de kosten hiervan.

Het team

Je wordt onderdeel van het team regio Noord (Groningen, Friesland en Drenthe). Een gedreven en betrokken team van ongeveer 30 mensen waarin zelforganisatie en ontwikkeling erg belangrijk is. Je werkt nauw samen met de andere projectleiders uit het team en met de communicatieadviseur en officemanager. Jouw standplaats wordt het kantoor in Groningen, maar jouw werk voer je uit in heel regio Noord.

Werken bij ons

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. De functie is ingedeeld in schaal 9 max trede 13. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Daarnaast is er een groeibudget dat je kunt inzetten voor jouw ontwikkeling. Het betreft in eerste instantie een aanstelling van 1 jaar met mogelijkheid op verlenging. De functie heeft de omvang van 32-36 uur (in overleg) en wordt uitgeoefend vanuit het kantoor in Groningen.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv in PDF ter attentie van Henriëtte Beukema, Regiodirecteur Noord. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 4 december. De eerste gespreksronde is op 13 december en de tweede gespreksronde op 20 december
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Henriëtte Beukema, regiodirecteur via 06-51134594. Voor vragen over het vacatureproces kun je contact opnemen met Edith Schreurs, HR adviseur via afdeling P&O 020-6228115. 

*Privacy 

De door jou aan IVN verstrekte cv en motivatie worden door IVN bewaard gedurende een periode van vier weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.