Webinar: Aan de slag met schooltuinieren

Zelf groente, fruit en kruiden kweken is leuk en leerzaam. En als kinderen in de schooltuin hun eigen groenten en fruit kweken, dan leidt dat tot meer kennis én anders eten. Wil je aan de slag met moestuinieren op een Zeeuwse school, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor het webinar op dinsdag 28 februari van 19.00 tot 20.00 uur.

Hoe start je precies met moestuinieren op school en hoe maak je dat onderdeel van de lessen? Moestuinexpert Marieke Dekker deelt tijdens dit webinar praktische tips en inspirerende voorbeelden met je. Voor leerkrachten en vrijwilligers zijn verschillende (online) trainingen beschikbaar om kennis van schooltuinieren te vergroten. Debby Boers en Brenda de Haan-Jasperse, makelaars van Jong Leren Eten Zeeland, vertellen tijdens het webinar over alle trainingsmogelijkheden.

Praktische informatie

Voor wie: Leerkrachten en hun ondersteuners (ouders, vrijwilligers, zzp’ers) die aan de slag willen met moestuinieren op school. Dit webinar is in eerste instantie gericht op Zeeland. Maar geïnteresseerden uit andere provincies kunnen zich ook aanmelden voor dit webinar.
Datum: 28 februari 2023
Tijd: 19.00 tot 20.00 uur
Locatie: Online via Zoom
Aanmelden: via onderstaand formulier

 

Webinar Schooltuinieren

Vanuit welke rol wil je meedoen aan dit webinar?

Wil je de Kind & Natuur Nieuwsbrief ontvangen?
De nieuwsbrief verschijnt maandelijks en bevat tips, informatie en activiteiten speciaal voor scholen en kinderopvang
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina