Verdronken Land van Saeftinghe

Ga op stap met Wannes en Keetje in het Verdronken Land van Saeftinghe

Kinderen van 5 tot 9 jaar

Langs het buitendijks gelegen plankierpad staan 10 palen met daarop een afbeelding van Wannes & Keetje. Kinderen gaan op pad met een rugzakje vol spulletjes voor een leuk en leerzaam tochtje. Verschillende opdrachtjes en spelletjes kunnen, met hulp van de handleiding, in groepsverband worden uitgevoerd. Na afloop krijgen de kinderen als beloning een persoonlijk Wannes & Keetje diploma en een klein presentje van het bezoekerscentrum!

 

Speurtocht door het bezoekerscentrum

Kinderen van 8 t/m 12 jaar

Natuurlijk zijn kinderen (onder begeleiding van een volwassene) altijd van harte welkom een kijkje te komen nemen in het bezoekerscentrum, waar behalve van alles te zien, ook van alles te doen en te horen is!
Speciaal voor de wat oudere kinderen ligt er een gratis speurtocht klaar met leuke vragen, opdrachtjes en een puzzel. Vraag er gerust naar bij de balie.

Kinderexcursie met gids

Kinderen van 8 t/m 12 jaar

Voor kinderen vanaf 8 jaar worden vanuit het bezoekerscentrum aparte excursies op maat georganiseerd. we aparte excursies op maat. De kinderen maken onder leiding van een gids een tocht van ongeveer 2½ uur door het Verdronken Land van Saeftinghe. Onderweg maken ze spelenderwijs kennis met het natuurgebied; de geschiedenis, de vogels en de planten. Om deel te nemen aan deze tocht moet je niet bang zijn voor een beetje modder!


Voor alle kinderactiviteiten geldt:

  • Trek kleding aan die vuil mag worden!
  • Neem schone kleding mee voor na de tocht.
  • Trek (goed passende) laarzen aan of schoenen die nat en vies mogen worden.
  • Neem drinken mee voor onderweg en eventueel iets te eten.
  • Activiteiten kunnen uitsluitend schriftelijk (per mail) worden geboekt.