Groene bedrijven en bedrijventerreinen

Wist je dat natuur jouw bedrijf en bedrijventerrein veel kan opleveren? Natuur zorgt ervoor dat je je mentaal en fysiek gezonder voelt, en dat kan ook op de werkvloer. Er is inmiddels veel bewijs dat investeren in een groene werkomgeving loont. Het leidt bijvoorbeeld tot hogere productiviteit, minder stressklachten en een lager ziekteverzuim.

Wil je meer informatie over wat IVN voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Ilse Suijkerbuijk: i.suijkerbuijk@ivn.nl.

Groen werkt beter

Mensen voelen zich fijner, werken productiever en ervaren minder stress in een groenere omgeving. Meer weten over de positieve effecten van natuur op de werkplek? Lees meer over ‘Groen werkt beter’.

Gezondere en productievere werkomgeving

Een groene omgeving werkt niet alleen prettig, maar draagt ook bij aan productiviteit, creativiteit en inzetbaarheid van medewerkers. Hoe werkt dat precies en hoe kun je daar als bedrijf gebruik van maken? Dat lees je in het Whitepaper: Gezonder en productiever – hoe planten de werkomgeving verbeteren.

Factsheets voor groene bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen zijn vaak versteend en kampen met hittestress en wateroverlast. Dat kan beter! Wat zijn de kansen voor vergroening op bedrijventerreinen met betrekking tot klimaatadaptatie, biodiversiteit en welzijn? Deze drie factsheets helpen je op weg.