Oirschot
Beleid & Organisatie
woensdag27mei2020

Nieuwe update ivm activiteiten

Nu er op allerlei manieren maatregelen worden genomen de teugels te vieren heeft ook het bestuur na de laatste persconferentie van het kabinet de koppen bij elkaar gestoken. Daarbij hebben we rekening gehouden met enerzijds de wens om weer actief te worden en anderzijds het feit dat we veel mensen in de kwetsbare leeftijd in onze gelederen hebben en we geen mensen willen buitensluiten omdat ze nog niet toe zijn aan openbare bijeenkomsten.

We hebben de volgende besluiten genomen:

  • Publieksactiviteiten en cursussen stellen we in elk geval uit tot 1 september a.s. Als de omstandigheden de huidige trend blijven volgen maken we deze weer mogelijk vanaf 1 september, waarbij we ervoor zullen zorgen dat het bij een binnenactiviteit mogelijk is de 1,5 meter regel te volgen. Meer bericht volgt eind juni.
  • Werkgroepactiviteiten kunnen per 1 juni weer opgestart worden, ter beoordeling aan de werkgroepen en haar leden. Daarbij zijn wel de regels van toepassing die algemeen gelden in deze tijd: van te voren aanmelden bij de coördinator/organisator, niet meerdere huishoudens in één auto, ben je verkouden etc. blijf dan thuis, houdt 1,5 meter afstand tijdens de activiteit.


Met vriendelijke groet,
het bestuur.