IVN Nieuwkoop
Overig
zondag29dec2019

Goede voornemens omzetten in een gewoonte?

Hoe maak je van een goed voornemen een gewoonte? Wil je fitter, meer zuurstof in je longen en minder stress? Wetenschappelijk is het allang bewezen. Mensen die regelmatig buiten zijn en bewegen zijn gezonder. Maar hoe maak je je voornemen nu tot gewoonte? Vrij simpel: geef je op voor een werkgroep bij IVNNieuwkoop. Commiteer je voor een aantal werkdagen en kijk hoe het je bevalt. Zo wordt een voornemen heel makkelijk een gewoonte.

Naast de energie die het werken in de natuur je geeft, hebben we bij IVN Nieuwkoop ook aandacht voor elkaar. We doen nuttig werk buiten en tijdens de koffie praten we elkaar bij over de zaken van het leven. De grappige, luchtige en bijzondere dingen die we meemaken. En ook de zwaardere onderwerpen gaan we niet uit de weg als deze op tafel komen. Een ander perspectief of juist ervaringen van mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt geeft lucht of relativeert.

Een belangrijk kenmerk van alle vrijwilligers bij IVN is dat ze graag samen zorgen dat de natuur makkelijk toegankelijk is. Dat alle generaties in de Heemtuin ervaren hoe bijzonder en nuttig onze natuur is. Dat er bijzondere vogels, bijen en insecten leven waar we graag het nut en de noodzaak van leren. Als vrijwilliger van IVN Nieuwkoop doe je nuttig werk en ben je met plezier buiten aan de slag.    

Meld je daarom nu aan voor de komende activiteiten op de website van www.ivn-nieuwkoop.nl