Wandelroutes

logo ivn routes appAls u een wandeling in de omgeving van Apeldoorn wilt maken, kunt u een van deze routes gratis downloaden. (zie het menu links)
Een aantal wandelroutes zijn ook beschikbaar in de IVN Routes app.

Komt u tijdens uw tocht een wijziging tegen in de route of de informatie? Laat het ons weten via routes@ivn-apeldoorn.nl.

Wandelroutes (zie menu links)
 

Wandelroutes vanaf de Cantharelfotoarchief IVN-Apeldoorn

Er zijn vier wandelroutes in meerdere varianten vanaf Hotel/Restaurant De Cantharel in Ugchelen. Je krijgt behalve een routebeschrijving ook informatie over de omgeving en - indien gewenst - een GPS bestand. 
Alle routes zijn ook beschikbaar in de IVN Routes app
Start- en eindpunt van deze routes is bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel, Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen. Hier is parkeergelegenheid beschikbaar. 

Ommetjesfotoarchief IVN-Apeldoorn

's Avonds even een blokje om of tussen de middag met of zonder collega's aan de wandel? Ommetjes zijn korte wandelingen van maximaal 2 kilometer.

Wandelroutes vanaf Casa Bonita

IVN Apeldoorn heeft - in samenwerking met Casa Bonita van de Zorggroep Apeldoorn e.o.- zeven (rolstoel)wandelingen ontwikkeld.
Via deze routes verkent u de wijk en de omliggende buurten.
De routes zijn gratis te downloaden of verkrijgbaar aan de balie van Casa Bonita, Anklaarseweg 91, 7316 MC Apeldoorn

Wandelroutes vanaf Berkenhove

IVN Apeldoorn heeft in samenwerking met Appartementencomplex Berkenhove van de Atlant Zorggroep drie (rolstoel)wandelingen ontwikkeld.
Via deze routes verkent u de wijk en de omliggende buurten.
De routes zijn gratis te downloaden of verkrijgbaar aan de balie van Berkenhove, Koning Lodewijklaan 387b, 7314 AZ Apeldoorn.

Route op maat

Op verzoek maken wij een wandelroute geheel op maat. Bijvoorbeeld met de start/eindpunt bij een restaurant of recreatieterrein. Onderweg worden interessante natuur en cultuurhistorische punten toegelicht.

    Disclaimer

    IVN aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor schade op welke wijze dan ook ondervonden door gebruik te maken van deze route.