Helden e.o.
Natuur
woensdag14sep2016

Aanmelden Jeugdleden

De aandacht van kinderen voor de natuur en het plezier dat ze erin beleven kun je niet forceren. Wel stapje voor stapje begeleiden. Wie als kind veel in en met de natuur bezig is geweest zal de natuur, ook als volwassene, blijven waarderen en respecteren. Want, wij als mensen kunnen onmogelijk leven zonder de natuur!!!

Spelend de natuur ervaren, speuren naar sporen, je verwonderen over de kleine dingen, de natuur ruiken en voelen, werken in de natuur.

Wij willen vol passie de wonderen van de natuur overbrengen op de jeugd.

Ga je mee met de jeugdgroep van het IVN afd. Helden op ontdekkingsreis in de natuur?

Voor wie is het jeugd IVN bedoeld?

Kinderen vanaf groep 4 kunnen zich aanmelden. Jongere kinderen zijn ook welkom, maar dan graag met begeleiding.

Wanneer komen we bij elkaar?

Tijdens het schooljaar komen we 10 keer bij elkaar. Elke maand 1 keer. In juli en augustus heeft ook het IVN vakantie. De jeugdactiviteiten vinden in principe plaats op elke 3de dinsdag van de maand van 15.00 – 16.30 uur.

Wie is de begeleiding?

De begeleiding is in handen van een vaste groep natuurliefhebbers die de nodige ervaring hebben in het omgaan met kinderen. Natuurlijk weten ze heel veel van de natuur. Zij laten jullie de natuur beleven en  ontdekken. Hierdoor ga je met nog meer verwondering van de natuur genieten.

Waar kan ik mij opgeven?

Opgeven als jeugdlid van het IVN afd. Helden kan alleen via de mail bij: Til Janssen:jeugdwerkgroep@ivnhelden.nl. De contributie bedraagt € 15,00 per schooljaar.