Schoone Maas, opruimen in de Weerdbeemden

Maasoevers en het natuurgebied de Weerdbeemden opschonen op zaterdag 23 maart.   Een goede actie voor een gezonde mens een gezonde en mooie natuur!

 

In het kader van de actie Schone Maas (https://www.maascleanup.nl), gaan vrijwilligers uit de dorpen van Peel en Maas, het aan de Maas grenzend natuurgebied de Weerdbeemden in Kessel-Eik opschonen. De schoonmaak actie heeft ook tot doel om de oevers van de Maas en het natuurgebied een schoon aanzicht te geven en mensen bewust te maken van wat voor  impact het weggooien van afval heeft op de omgeving. Door de hoge waterstande van de Maas is er nog veel afval in dit mooie natuurgebied blijven liggen.

Voor de deelnemers is het ook een uitstekende gelegenheid om lekker buiten op een gezonde en natuurvriendelijke manier bezig te zijn. Veel handjes zijn nodig!

De opruimactie is gepland  op 23 maart en begint om 9:00 uur en eindigt om 12:00 uur.  Deelnemers kunnen zich via een email naar schonemaas@ivnhelden.nl aanmelden. We komen samen bij de Kapel aan Maasstraat 62 – Haagweg in Kessel-Eik.  Na afloop is er koffie en vlaai.

Staatsbosbeheer en de Gemeente Peel en Maas zijn de sponsoren deze actie.

Namens de IVN Helden e.o. organisatie:

Harrie Peeters

Begint op 6 Dagen 23 maart 2024 - 09:00
Wanneer
zaterdag 23 maart 2024 09:00
tot zaterdag 16 maart 2024 12:00
Waar
Weerdbeemden – Mariakapel
Maasstraat 62
5995 ND Kessel-Eik
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina