Vacatures op vrijwillige basis

Teamleden gevraagd
De IVN-afdeling De Ronde Venen & Uithoorn heeft ongeveer 275 leden en donateurs die zich door middel van werkgroepen, andere losse activiteiten en projecten richten op natuur- en milieueducatie in regio de Ronde Venen en Uithoorn. Door vrijwilligers worden allerlei cursussen, excursies, lezingen etc. georganiseerd, zie de activiteiten.

Samenwerken
Voor de uitvoering van deze activiteiten zijn de vrijwilligers regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Mensen met hart voor natuur en milieu die het leuk vinden om deel uit te maken van een enthousiast team. Zo lever je een bijdrage aan het goed functioneren van de werkgroep en andere samenwerkingsverbanden en bovenal aan het natuurlijke succes van de gehele IVN-afdeling!

Het onderstaande werkgroepen vragen teamleden.

Bij de werkgroep PR & communicatie is het doel om meer en effectievere publiciteit te genereren en de in- en externe communicatie te optimaliseren. Communicatiegerichte belangstellenden melden zich e-mail.

Wij zoeken voor het beheer van onze website een webbeheerder. De website is gemaakt met een content managment systeem (CMS) het beheer bestaat vooral uit het maken van activiteiten en het wijzigen van inhoud.

Naar Over ons