Onze locaties en openingstijden De Gaard

Ons IVN heeft twee gebouwen namelijk De Gaard bij het kasteelpark en Bron6 in het Limbrichterbos (zie de foto’s hierboven).

De Gaard

De ingang is te vinden op de parkeerplaats van het Kasteelpark in het centrum van Born. Komende vanaf de Parkweg is de parkeerplaats aan het einde van de Jean Barbou van Roosterenstraat. Aan de korte zijde van de parkeerplaats zie je een bord “IVN Land van Swentibold” en dit staat bij de ingang van De Gaard. In de navigatie in de auto kan je Kasteelpark 36, 6121XK Born instellen.
De Gaard is elke dinsdagochtend geopend van 09.30 tot 12.00 u. U bent er dan van harte welkom !

Bron6

Ons gebouw “Bron6” is te vinden als je bij het Esso tankstation naast de NedCar het bos in loopt of fietst. Dit is de Rollenweg (verboden voor auto’s). Er staat een bordje IVN-home Bron6. Na 500 m. zie je het gebouw aan de rechterzijde van de weg. Je kunt niet parkeren bij het Esso-station.

Kom je met de auto, rij dan vanuit Born naar Limbricht (Sittarderweg) en sla voorbij de brug onder de autoweg de eerste weg linksaf (Steenakkerweg) in. Na 750 m kom je bij een driesprong waar de wegwijzer naar IVN-home Bron6 staat. Parkeer hier en het is dan nog 500m lopen. Volg de bordjes IVN-home Bron6.