Wandelroutes

fotoarchief IVN-ApeldoornAls u een wandeling in de omgeving van Apeldoorn wilt maken, kunt u een van deze routes gratis downloaden. (zie het menu links)
Een aantal wandelroutes zijn ook beschikbaar in de IVN Routes app.

Komt u tijdens uw tocht een wijziging tegen in de route of de informatie? Laat het ons weten via routes@ivn-apeldoorn.nl.

Wandelroutes vanaf de Cantharelfoto De Cantharel

Er zijn drie wandelroutes in meerdere varianten vanaf Hotel/Restaurant De Cantharel in Ugchelen. Je krijgt behalve een routebeschrijving ook informatie over de omgeving en - indien gewenst - een GPS bestand. 
Enkele routes zijn ook beschikbaar in de IVN Routes app
Start- en eindpunt van deze routes is bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel, Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen. Hier is parkeergelegenheid beschikbaar. 

Wandelroutes Casa Bonita

Mede in het kader van het project 'de atlas van Apeldoorn', waarin de wijk Kerschoten centraal staat, heeft IVN Apeldoorn - in samenwerking met Casa Bonita van de Zorggroep Apeldoorn e.o.- zeven (rolstoel)wandelingen ontwikkeld.
Via deze routes verkent u de wijk en de omliggende buurten.
De routes zijn gratis te downloaden of verkrijgbaar aan de balie van Casa Bonita, Anklaarseweg 91, 7316 MC Apeldoorn

Loop eens een ommetje

fotoarchief IVN-Apeldoorn

Gratis een rondje om: 's avonds even een blokje om of tussen de middag met of zonder collega's aan de wandel? Ommetjes zijn korte wandelingen van maximaal 2 kilometer.

Wandelroute op maat

Op verzoek maken wij een wandelroute geheel op maat. Bijvoorbeeld met de start/eindpunt bij een restaurant of recreatieterrein. Onderweg worden interessante natuur en cultuurhistorische punten toegelicht.
We rekenen een geringe bijdrage om de kosten te dekken.
Heeft u belangstelling? Laat het ons weten via routes@ivn-apeldoorn.nl.

Het laatste nieuws over wandelroutes

NIEUW: de IVN Routes app

Een aantal van de routes zijn ook beschikbaar via de IVN Routes app.
Deze app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de Apple Store. Ook het downloaden van routes is gratis.

    Disclaimer

    IVN aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor schade op welke wijze dan ook ondervonden door gebruik te maken van deze route.