Wandelroutes

Als u een wandeling in de omgeving van Apeldoorn wilt maken, kunt u een van deze routes gratis downloaden. (zie het menu links)
Komt u tijdens uw tocht een wijziging tegen in de route of de informatie? Laat het ons weten via routes@ivn-apeldoorn.nl.

Wandelroute op maat

Op verzoek maken wij een wandelroute geheel op maat. Bijvoorbeeld met de start/eindpunt bij een restaurant of recreatieterrein. Onderweg worden interessante natuur en cultuurhistorische punten toegelicht.
We rekenen een geringe bijdrage om de kosten te dekken.
Heeft u belangstelling? Laat het ons weten via routes@ivn-apeldoorn.nl.

Het laatste nieuws over wandelroutes

Wandelroute Het Woudhuis

ER ZIJN BOSWERKZAAMHEDEN OP DEZE ROUTE.
De paden kunnen daardoor nogal modderig zijn. Ook zijn er diverse aanduidingspaaltjes weg.

Wandelroute Hoog Soeren

ER ZIJN BOSWERKZAAMHEDEN OP HET EERSTE DEEL VAN DE ROUTE.
De paden kunnen daardoor nogal modderig zijn. Zijpaden die duidelijk tijdelijk zijn gemaakt voor zwaar materieel, bij de routebeschrijving negeren

NIEUWE ROUTES:

De routes uit het boekje 'Natuur ontdekken' zijn nu (bijna) allemaal apart beschikbaar. Zie menu wandelroutes

 

Bomenroute door het Zuiderpark

(In ontwikkeling i.s.m. Helicon opleidingen)
Na een grote metamorfose zijn er ruim 400 bomen bij gekomen, met langs een speciale bomenroute 141 verschillende boomsoorten. We hopen binnenkort te starten om er een aantrekkelijke wandelroute langs alle bomen van te maken.

Loop eens een ommetje

Gratis een rondje om: 's avonds even een blokje om of tussen de middag met of zonder collega's aan de wandel? Ommetjes zijn korte wandelingen van maximaal 2 kilometer.

Disclaimer: IVN aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor schade op welke wijze dan ook ondervonden door gebruik te maken van deze route.