Groen Werkt Beter: Challenges

Buiten overleggen, je werkplek vergroenen en een groene pauze nemen: er zijn veel manieren om een beetje groen toe te voegen aan een werkdag. Natuur heeft een positief effect op jouw medewerkers. Het zorgt voor meer creativiteit en een betere concentratie. De Groen Werkt Beter Challenges helpen jouw medewerkers op weg om natuur een plek in hun werkdag te geven. Zet de Challenges in binnen je bedrijf en geef de gezondheid en het werkplezier van je medewerkers een positieve boost.

Natuur in en om een bedrijf ziet er niet alleen aantrekkelijk en inspirerend uit maar zorgt ook voor gezondere, gelukkigere en efficiëntere medewerkers. Dat is niet alleen goed voor werknemers, maar ook voor werkgevers. In onderstaande animatie zie je meer over de effecten van natuur tijdens een werkdag. Wil je jouw medewerkers op een laagdrempelige en leuke manier de positieve effecten laten ervaren? Ga dan als organisatie aan de slag met de Groen Werkt Beter Challenges.

Wat ontvang je?

Vraag nu kosteloos de Groen Werkt Beter Challenges aan. Je ontvangt dan een document met daarin:

Challenges met collega’s

Een beetje competitie kan nooit kwaad. Medewerkers kunnen de challenges een extra boost geven en de spanning verhogen door het tegen elkaar op te nemen. Een aantal voorbeelden:
Vraag hier de challenges aan!

Over Groen Werkt Beter

Wil je natuur een vast plek geven op de werkvloer? Bekijk dan ook eens de andere Groen Werkt Beter producten:

Contact

Meer weten over de challenges of de andere Groen Werkt Beter producten? Mail dan naar Ruben Mulder: r.mulder@ivn.nl