Save the Date: Groene Schoolpleinen Masterclass Zuid-Holland en Zeeland

Ambtenaren uit Zeeland en Zuid-Holland opgelet: graag nodigen wij jullie uit voor de inspirerende Groene Schoolpleinen Masterclass op donderdag 23 november. Deze unieke training vindt plaats van 9.30 uur tot 16.30 uur op een prachtig groen schoolplein, centraal gelegen voor de gemeenten in zowel Zeeland als Zuid-Holland.

Laat je inspireren en ontdek de ongekende mogelijkheden van groene schoolpleinen tijdens deze praktische masterclass. Als ambtenaren willen we jullie voorzien van de kennis, inspiratie en concrete handvatten die nodig zijn om de Groene Revolutie in jullie gemeente in Zuid-Holland of Zeeland een boost te geven of te ontketenen. Onze ambitie is dat binnen maximaal 1 schoolgeneratie álle scholen de beschikking hebben over hun eigen groene speel- en leerplek. Samen gaan we de uitdaging aan om een integrale aanpak te realiseren en de verbinding te leggen tussen diverse beleidsvelden, van klimaat en biodiversiteit tot welzijn, onderwijs en openbare ruimte.

Voor wie?

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor ambtenaren die betrokken zijn bij de ontwikkeling en uitvoering van groene schoolpleinen in hun gemeenten. Het is een unieke gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met gelijkgestemde collega’s uit de regio en gezamenlijk te werken aan een groenere toekomst. We nodigen jullie daarom ook uit om met meerdere collega’s uit verschillende disciplines van dezelfde gemeente mee te doen.

Wat levert het op?

Na deze masterclass ga je naar huis met:

  • Concrete handvatten en praktische tools waarmee je direct aan de slag kunt
  • Een concept projectplan of een overtuigend collegeadvies dat de basis vormt voor jullie impactvolle initiatieven.
  • Een diepgaande stakeholdersanalyse, waarmee jullie belanghebbenden optimaal betrekken en draagvlak creëren.

Meld je aan!

Mis deze unieke kans niet en meld je aan voor de Groene Schoolpleinen Masterclass via onderstaand aanmeldformulier. Vragen? Neem contact op met Ian Mostert via i.mostert@ivn.nl. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Deelname is gratis. Bij afmelden korter dan 48 uur van tevoren wordt € 169 in rekening gebracht.

Maak je klaar om het potentieel van groene schoolpleinen te ontsluiten en samen de Groene Revolutie te versnellen!

Stappenplan Groen Schoolplein
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina