Subsidie Groen werkt beter

Werk je op een bedrijventerrein in Zuid-Holland, willen jullie de werkplek vergroenen en daar meer over leren? Daarvoor kan je nu tot € 5.000 provinciale subsidie aanvragen!

De natuur kan helpen om je fitter en vrolijker te voelen tijdens een werkdag. Het heeft een positief effect op je creativiteit en concentratie. Bovendien verlaagt het je stressniveau. Zowel je werk als je gezondheid krijgen dus een positieve boost wanneer je natuur een plek geeft in je werk.

Maar dan moet er wel natuur zijn! En daarnaast is het belangrijk om te weten hoe je daar gebruik van kan maken tijdens je werkdag. Om dat mogelijk te maken heeft Provincie Zuid-Holland een subsidieregeling waarmee je als bedrijf tot €5.000 kan ontvangen om een natuurlijke werkomgeving in te richten en een training te volgen over hoe je natuur in je werkdag kan integreren of hoe je zo’n plek met collega’s kan onderhouden.

Meer informatie en subsidie aanvragen

Heb je nog vragen? Neem contact op met Leonie van der Geest of Isabelle Salman van De Groene Motor, die de aanvraag beoordelen.

Voorwaarden

De exacte voorwaarden vind je hier. Je kunt tot 1 februari 2024 hier je subsidie aanvragen. Enkele voorwaarden zijn handig om vast rekening mee te houden:

Dit is een subsidieregeling vanuit provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van het programma Groene, Gezonde Bedrijventerreinen Zuid-Holland dat is ontstaan uit een samenwerking van provincie Zuid-Holland, IVN Natuureducatie, Stichting Steenbreek, Groene Cirkels Bijenlandschap en De Groene Motor. Groene gezonde bedrijventerreinen