Training Natuur doet je Goed & Netwerkbijeenkomst

Op woensdag 5 april organiseren we een netwerkbijeenkomst voor IVN’ers uit Noord-Holland die werken met de natuurkoffer en/of met kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen. De dag zal staan in het teken van uitwisseling met elkaar en we doorlopen samen de training Natuur doet je Goed.

Training Natuur doet je Goed

In de training ‘Natuur doet je Goed’ leer je welke groene activiteiten je buiten kan doen samen met een deelnemer. De training neemt je mee op reis langs een serie eenvoudige, maar heel effectieve natuurbelevingsactiviteiten. Het oefenen van de activiteiten staat centraal. De activiteiten gaan in op creativiteit, stilte en de zintuigen. Verschillende activiteiten worden gezamenlijk doorlopen en behandeld. Daarnaast is er aandacht voor het wetenschappelijk bewezen effect van natuurbeleving. We staan ook stil bij de mogelijkheden van deze activiteiten voor mensen met dementie. De training kan je werk met kwetsbare groepen en de natuurkoffer verder versterken.

Voor wie?

Deze dag is zowel bedoeld voor IVN’ers die al met kwetsbare groepen en de natuurkoffer werken, als voor IVN’ers die de ambitie hebben om dat te gaan doen.

Praktische zaken

  • Datum: 5 april 2023 10:00-15:30u (inclusief koffie, thee & lunch)
  • Kosten: gratis voor IVN-vrijwilligers
  • Locatie: kantoor IVN Landelijk, Plantage Middenlaan 2C, Amsterdam
  • Informatie: Anne Mara Sillevis Smitt

Activiteit is vol! Mail Anne Mara als je op de wachtlijst wil komen.

Waar
Hoofdkantoor IVN
Plantage Middenlaan 2C
1018 DD Amsterdam
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Maximaal aantal deelnemers: 20
  • Aanmelden verplicht: Ja

Anne Mara Sillevis Smitt

projectleider Noord-Holland

Ontdek meer over

Deel deze pagina