Vrijwilliger worden in Noord-Holland

Onze vrijwilligers maken mensen bewust van de waarde van natuur en het belang van duurzaamheid. Zij organiseren veel activiteiten in en over de (plaatselijke) natuur. Denk aan excursies door natuurgebieden, vergroening van buurten, lezingen over biodiversiteit, cursussen over planten en dieren, natuurlessen voor het basisonderwijs, slootjes- en paddenstoelenactiviteiten en nog veel meer. Heb je interesse om vrijwilliger bij IVN te worden? Wie weet hebben we een leuke vacature of klus voor je!

Je kunt op verschillende manieren vrijwilligerswerk bij IVN doen.

Vrijwilliger worden bij een afdeling in de buurt

Noord Holland kent 10 lokale afdelingen waar vrijwilligers excursies, kinderactiviteiten of lezingen organiseren. Je kunt ook natuurouder worden of lid worden van een werkgroep. Veel afdelingen hebben lokale projecten zoals het vergroenen van een schoolplein.

Dit zijn de Noord-Hollandse afdelingen. Hier kun je de vacatures vinden. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met een afdeling om te bespreken hoe jij jouw talenten in kan zetten.

De Groene Academie

Neem ook eens een kijkje bij de Groene Academie. Op dit platform staan allerlei interessante vacatures, waaronder ook korte klussen. En er is een groot aanbod van allerlei opleidingen, cursussen en workshops voor natuurliefhebbers. 
 

Een overzicht van landelijke vrijwilligers vacatures vind je hier.