Samen voor de natuur

Zoek jij een manier om bij te dragen aan natuur en een duurzame samenleving? JongIVN is er voor iedereen tussen de 16-30 jaar met groene ambities. Draag op je eigen manier bij aan de Nederlandse natuur. Werk aan een project bij een natuurorganisatie, leer en deel over de natuur of ga actief aan de slag in de natuur.

Groen Traineeship

Het Groen Traineeship geeft jonge mensen tussen de 16 en 30 jaar de kans hun duurzame doelen om te zetten in daden. Door een toegankelijk en divers netwerk van jonge mensen te verbinden met groene organisaties geeft het Groen Traineeship nieuwe energie aan de verandering naar een echt leefbare planeet.

Nature Bits

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en wil jij je graag actief inzetten voor een groene, duurzame toekomst? Bij Nature Bits ga je met gelijkgestemden de natuur in en leer je over actuele groene thema’s. Samen met natuurexperts en leeftijdsgenoten verzorg je of doe je mee met een Nature Bit; een korte leerervaring in de natuur. In een halve tot twee dagen doen we natuurkennis op en ervaren we hoe wij op onze eigen manier kunnen bijdragen aan een groener Nederland.

WoesteLand

Tijdens een WoesteLand vakantie gaan we naar toffe natuurgebieden in binnen- en buitenland. Overdag zijn we actief bezig op het land om de natuur in stand te houden en te herstellen. We gaan samen op ontdekkingstocht en leren de lokale natuur beter kennen. Ook is er meer dan genoeg tijd om samen te eten, spelletjes te spelen en te genieten rond het kampvuur.

Ontdek wat jij kan doen!

Bij JongIVN kan jij je samen met andere jongeren inzetten voor een groene, duurzame toekomst. Bij JongIVN is de jongere generatie aan zet. Samen mét jongeren organiseren wij activiteiten vóór jongeren, die net als ons een groot hart hebben voor de natuur.

Bij JongIVN kan jij je samen met andere jongeren inzetten voor een groene, duurzame toekomst. Bij JongIVN is de jongere generatie aan zet. Samen met jongeren organiseren wij activiteiten voor jongeren die net als ons een groot hart hebben voor de natuur.

Wil jij graag leren hoe je impact kan maken voor een groenere toekomst, wil je lekker actief zijn in de natuur of ben je vooral opzoek naar een heleboel gezelligheid? Dan zit je bij JongIVN aan het juiste adres. Bekijk hier het aanbod.

Wil jij graag leren hoe je impact kan maken voor een groenere toekomst, wil je lekker actief zijn in de natuur of ben je vooral opzoek naar een heleboel gezelligheid? Dan zit je bij JongIVN aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld op actieve, gezellige en duurzame low-budget natuurvakantie met WoesteLand in binnen- of buitenland, duik een dag lang in een actueel natuurthema, ín de natuur, en ontdek hoe jij je samen met andere jongeren kan inzetten voor de Nederlandse Natuur met Nature Bits, of ga samen met een groep jongeren een paar maanden één of meerdere dagen in de week aan de slag met een project voor een natuur- of milieuorganisatie met het Groen Traineeship!

Jongeren

Help organiseren

Ben jij helemaal enthousiast geworden over een van de JongIVN-projecten en wil jij graag helpen organiseren? Ook dat is mogelijk! JongIVN-projecten zijn namelijk vóór jongeren dóór jongeren. Wij zoeken regelmatig vrijwilligers om mee te helpen, dat is niet alleen gezellig, maar ook super leerzaam. Ben jij een echt organisatietalent, schrijf of fotografeer je graag of heb je een andere skill die je graag zou inzetten of willen ontwikkelen?

Kijk hoe jij kan helpen

Abonneer je op onze JongIVN update en ontvang elk kwartaal actuele berichten over de verschillende jongerenprojecten. Of volg IVN voor Jongeren op Linkedin voor alle actuele jongerenprojecten.

Vraag?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Neem dus vooral contact met ons op als jij een goed idee of vraag hebt! Vul dan het contactformulier in.

Naar contactpagina

Artikelen