Inspiratiebijeenkomst Natuur & Gezondheid – geannuleerd

Door privéomstandigheden zijn beide sprekers helaas plotseling verhinderd en zien we ons genoodzaakt om de bijeenkomst voor nu te annuleren. We hopen de bijeenkomst in het voorjaar van 2024 opnieuw te kunnen aanbieden. Iedereen die zich had opgegeven, krijgt persoonlijk bericht hierover. Heb je interesse om in het voorjaar deel te nemen? Vul dan alsnog onderstaand formulier in, dan krijg je bericht zodra we meer informatie hebben. 

 

Wil jij natuur kunnen toepassen binnen je werk in de zorg? Ben je nieuwsgierig naar wat natuur kan betekenen voor zowel bewoners/cliënten als voor jou? En vind je het leuk om zelf te ervaren wat natuur met je doet? Kom dan naar de Inspiratiebijeenkomst Natuur & Gezondheid, georganiseerd door IVN Fryslân.

IVN gelooft dat natuur een positieve toevoeging is in de zorg. We willen je niet alleen vertellen waarom dat zo is. We willen het je ook zelf laten ervaren! Aan het eind van deze ochtend vol inspiratie ga je naar huis met tips om zelf met natuur in de zorg aan de slag te gaan.

Datum: 1 december
Tijd: 10:00 – 13:30
Locatie: Theaterkerk Nes

Voor wie?

Deze inspiratiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de zorg en graag wil ontdekken hoe natuur daarbij ingezet kan worden. Zorgmedewerkers, activiteitenbegeleiders, welzijnswerkers, medewerkers dagbesteding, leidinggevenden, locatiemanagers, behandelaren en maatschappelijk medewerkers. Maar ook voor de actieve vrijwilligers in de zorg.

Programma

09.45 – 10.00 Inloop
10.00 – 10.15 Welkom / Inleiding
10.15 – 10.45 Groen in de Zorg | Wim Meijberg (IVN Natuureducatie)
10.45 – 11.15 Ervaringen uit de Praktijk | Joop Roosma (Huize De Eik, Slagharen)
11.15 – 11.30 Pauze
11.30 – 12.00 Workshopronde 1 | Groen doet goed, ook in de zorg
12.00 – 12.30 Workshopronde 2 | Groen doet goed, ook in de zorg
12.30 – 13.00 Napraten tijdens het nuttigen van heerlijke (gratis) lunch

Give away: aantal materialen om zelf aan de slag te kunnen gaan

 

zorg herfst bladeren rolstoel zorg
Waar
Theaterkerk Nes
Wieserwei 2
9143 WJ Nes
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Monique Winters

IVN Regio Noord

Ontdek meer over

Deel deze pagina